Cattery Loek-Maew heet u van harte welkom !!


( Foto; links Ronald, rechts Arnold )

Even voorstellen ....

Wij zijn Arnold en Ronald. Wij hebben een kleine Cattery in Arnhem in de provincie Gelderland. Wij leven samen met onze katten en onze honden in een ruim huis van 4 verdiepingen. Wij fokken met regelmaat een nestje, maar altijd maar 1 nestje per jaar per poes. Wij fokken Siamezen en Oosterlingen in de traditionele kleuren, maar onze voorkeur gaat uit naar Cinnamon en Fawn. Ook gaan wij met regelmaat naar kattenshows. Wij showen onze katten het meest bij Fifť verenigingen zoals Mundikat en Felikat....
Zelf zijn wij dan ook
actief lid van Mundikat !!


Gezondheid en Karakter....


( Foto; Ch. Meaw van het Witte Zand )

Voor ons staat de gezondheid van de katten voorop. De volwassen katten worden eenmaal per jaar ingeŽnt en driemaal per jaar ontwormd. Ze zijn allemaal negatief getest op FIV (kattenaids) en FELv (kattenleukemie). Onze kittens blijven minimaal dertien weken bij ons in huis. In die tijd zijn ze twee keer ingeŽnt en vijf keer ontwormd. Ze hebben nu bescherming tegen kattenziekte en niesziekte en zijn vrij van verschillende parasieten, zoals wormen en vlooien. Ze zijn opgegroeid tot gezonde, lieve huisgenoten. Ook willen wij er natuurlijk voor zorgen, kittens te fokken die zo dicht mogelijk de rasstandaard benaderen.
 

Verkoopcontract ....


( Foto; kittens Loek Maew )

Al onze kittens worden verkocht met een verkoopcontract. Maar let wel Katers worden enkel aan fokkers verkocht na overleg betreffende de fokplannen, en de behuizing. Ook verkopen wij onze kittens enkel aan mensen die we hebben leren kennen na een bezoek aan onze cattery. Zo kunnen wij een beeld maken van waar en bij wie onze kittens terechtkomen. Een kitten kan gereserveerd worden na een aanbetaling van minimaal 100 euro, het kitten kan dan als het 13 weken oud is en minimaal 1 kilo afgehaald worden.  Kittens die naar het buitenland verkocht worden, blijven bij ons tot ze minimaal 16 weken oud zijn. Zij zullen dan zijn voorzien van een microchip, een Europees dierenpaspoort en zijn geŽnt tegen rabiŽs.

 

 Verkoopvoorwaarden....


( Foto; onze 4 dames )

Als u geÔnteresseerd ben in een kitten of kat uit onze Cattery,dan verwachten wij, dat u allereerst een keer op bezoek komt bij ons. Dit geeft u de gelegenheid om met ons en onze katten kennis te maken. En omgekeerd geeft het ons de gelegenheid om met u kennis te maken natuurlijk. Net als dat u niet verplicht ben, om na uw eerste bezoek een kitten bij ons te kopen, zijn wij ook niet verplicht aan u een kitten te verkopen. Dit bezoek is dus voor beide kanten, geheel vrijblijvend.

Siamezen en Oosterse Kortharen zijn zeer sociale katten en kunnen absoluut niet tegen alleen zijn, onze kittens gaan daarom alleen naar een ander tehuis als u: twee kittens neemt, al een andere kat of hond heeft, of als er zeer binnenkort nog een kat bijkomt, of als u zelf heel veel thuis bent. Ook vinden wij dat ons kitten niet los buiten hoort te lopen, in uw afgeschermde tuin of katten ren heeft de kat genoeg bewegingsvrijheid. En staat het niet bloot aan gevaren als: verkeersongelukken, vergiftiging, kidnapping en mishandeling.
 

En tot slot onze honden ...

Onze Kittens groeien midden in de woonkamer op,
samen met onze katten en onze 2 honden
...


( Foto; Links Doortje , Rechts Josua )

**********************************************************************************************

Cattery Loek-Maew bedankt u voor uw bezoek
en hoopt u snel weer terug te zien...

Alle foto's op deze pagina met dank aan creations !!

 

 

Free counter and web stats